Trustpilot
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA Maestro Apple Pay Google Pay

Om os

Velkommen til Xignature

 

Én Verden af lækkerier.

Her finder du kun gode smage på hylderne. Din garanti for at du får smagsoplevelser udover det sædvanlige er, at jeg vælger nøje mine leverandør ud og smager mig frem til kun de bedste produkter sammen med min smagskomite. Min ambition er kun at dele de bedste smagsoplevelser med dig, at sælge kvalitet i stedet for kvantitet.

 

Skab en skandinavisk udtryk med kant.

Her finder du også lækkert interiør til boligen. Vi vælger omhyggeligt vores møbler og interiør ud så de passer til nordiske hjem. Genbrug og social omtanke er et bærende element hos os. Vi elsker ideen om at gamle ting får nyt liv, enten ved at blive renoveret, få nyt finish, eller ved at bruge dem på en helt ny måde. Derfor er Sjælsø Nordic også en af vores store leverandør på interiør.

 

Vi tager ansvar

For os i Xignature er bæredygtighed en helt essentiel del af vores mindset. Vi er meget opmærksomme på vores leverandør hvordan de løbende forbedre deres produkter og processer for at skåne miljøet mest muligt så vi sammen kan gå en grønnere fremtid i møde. I Xignature genbruger vi alt materiale, derfor vil du blandt andet også opleve at dine bestilte varer bliver leveret i kasser fra vores leverandør.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

 

De sødeste hilsner

Anette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot