Trustpilot

Om os

Velkommen hos Xignature - det glæder mig at du kigger ind. Mit navn er Anette, jeg er grundlægger af Xignature, og det er oftest mig, som du kan træffe på telefonen. Jeg er klar til at svare på dine spørgsmål og til at hjælpe dig.
Jeg har arbejdet indenfor salg i over 20 år, jeg elsker mit fag, jeg elsker at begejstre og at gå det ekstra skridt for mine kunder, og så er jeg en passioneret Livsnyder. Nydelsen bliver så meget større når det er godt, og hvorfor nøjes. Vi skal have det godt, og nyde de gode ting livet byder på. 
At starte Xignature, er et stort ønske jeg længe havde gået med og derfor er det også en stor glæde, at det nu er lykkes. Xignature står for alt det gode som gør glad. Min mission for Xignature er, at skabe en butik med en verden af smagfulde produkter. Fordi ... god smag, giver gode stunder og gode stunder er altid værd at have.
Hos Xignature arbejder vi for at begejstre jer, altid at give vores yderste og vi elsker at gøre det. Vi tager på arbejde med et smil og glæder os til, at pakker jeres ordre med lækkerier og sende dem godt afsted. 
I webshoppen finder du et væld af lækkerier blandt andet chokolade, delikatesser og gode vine. Og der kommer løbende nyheder til. Vil du være den første til at få nyhederne og til at få gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsmail.
Vi vælger vores sortiment med stor omhu, vi smager på alle produkter, og vi sælger kun hvad der er godt. Derfor samarbejder vi også kun med de bedste leverandør.
Kig dig omkring i shoppen, lade dig inspirerer og friste. Spørgsmål, brug for hjælp, savner du et produkt eller har du feedback. Jeg sidder klar ved telefonen og mailen.
De sødeste hilsner
Anette

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot